• Het All Boeked team

Digitalis van Thierry Geerts


Reis mee naar Digitalis, het land dat meer dan 4 miljard mensen met elkaar verbindt via het internet. Een land waar gezondheidszorg, onderwijs, mobiliteit, economie en andere maatschappelijke thema’s worden aangepakt dankzij de mogelijkheden van de digitale revolutie.


Dit uitdagende boek van Thierry Geerts is een krachtig pleidooi om in deze tijden van digitalisering de angst opzij te schuiven en de vooruitgang te omarmen. De digitale revolutie heeft immense maatschappelijke, culturele en economische implicaties en stelt ons voor grote uitdagingen: we moeten niet minder dan de hele wereld heruitvinden. Maar de boodschap is positief: de technologische vooruitgang biedt unieke kansen om onze samenleving te verbeteren. ​ En waarom zou België, dat in het verleden aan de spits heeft gestaan van de industriële en computer-revolutie, niet de hoofdstad van Digitalis kunnen worden? Als ons land deze digitale trein niet wil missen, heeft het behoefte aan inspirerende en ambitieuze projecten. Dit boek zet alvast de bakens uit.


Technische informatie

ISBN 978 94 014 5084 3

Uitgegeven bij Lannoo

www.bedigitalis.be

De auteur

Thierry Geerts is directeur van Google in België en Luxemburg sinds 2011. Hij studeerde af aan de VUB als Solvay Business Ingenieur en werkte nadien onder andere als directeur Business Development bij Corelio, uitgever van onder meer ‘De Standaard’ en ‘Het Nieuwsblad’.